Vest: Humanitarni koncert Kulturnog centra za Petra Batrićevića

Humanitarni koncert Kulturnog centra za Petra Batrićevića

Humanitarni koncert Kulturnog centra za Petra Batrićevića

Kulturni centar “Hadži Ruvim” se među prvima odazvao apelu predsednika opštien Andrije Živkovića i 14. februara organizovao mini koncert benda “L’acustic duo” na svom YouTube kanalu. Bend čine Lajkovčanin Dejan Pajić i njegova saradnica Jelena Nedeljković. Jelena i Dejan su honorar od koncerta donirali za lečenje Petra Batrićevića iz Ćelija.

-Veliko hvala Jeleni i Dejanu, što su se rado odazvali našem pozivu, kao i svima koji su dali doprinos organizaciji ovog lepog događaja dvostrukog karaktera: muzičkog i humanitarnog. Zahvaljujući koncertu na račun za pomoć u lečenju našeg sugrađanina Petra ide 12.000 dinara. Nadamo se da će ova lekcija humanosti podstaći i druge da daju svoj doprinos – rekla je u ime organizatora Snežana Škorić, direktorka lajkovačkog Kulturnog centra.

Ovaj humanitarni koncert je jedna u nizu brojnih aktivnosti Lajkovčana u okviru velike i organizovane humanitarne akcije za Petra Batrićevića iz Ćelija, u cilju prikupljanja sredstava za nastavak lečenja i rehabilitaciju.

Koncert “L’acustic duo” benda dostupan je na YouTube kanalu KC “Hadži Ruvim” Lajkovac.



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar