Vest: Nastavljena akcija podele besplatnih kolica za decu rođenu tokom 2022. godine

Nastavljena akcija podele besplatnih kolica za decu rođenu tokom 2022. godine

Nastavljena akcija podele besplatnih kolica za decu rođenu tokom 2022. godine

Akcija podele besplatnih kolica za decu rođenu tokom 2022. godine nastavljena je juče u Velikoj Sali GO Lazarevac. Ovom prilikom, dodeljeno je 50 kolica roditeljima dece rođene tokom februara i marta ove godine, a koji su do ovog trenutka podneli potrebnu dokumentaciju u skladu sa raspisanim javnim pozivom.

Kolica je roditeljima uručio predsednik GO Lazarevac Bojan Stević koji je iskoristio ovu priliku da prisutne roditelje pozove da se u drugoj polovini godine prijave i na javni poziv za dodelu besplatnih auto sedišta.

Predsednik opštine Bojan Stević najavio je ovom prilikom da će se se podela kolica za decu rođenu u aprilu ove godine, nastaviti već u maju i dodao da ga posebno raduje podatak da je trend novorođenih beba na teritoriji opštine Lazarevac u prva tri meseca nešto veći u odnosu na prethodne godine.

"Iskoristio bih ovu priliku da pozovem i roditelje dece rođene u 2021. godini, koji to do sada nisu učinili  da se prijave u kancelariju 58, Gradske opštine Lazarevac, kako bi podneli potrebnu dokumentaciju za dobijanje besplatnog autosedišta za svoje mališane", kazao je Stević.



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar