Vest: Nastavljena aktivnost podele kolica bebama rođenim u 2022. godini

Nastavljena aktivnost podele kolica bebama rođenim u 2022. godini

Nastavljena aktivnost podele kolica bebama rođenim u 2022. godini

U Velikoj sali GO Lazarevac predsednik GO Lazarevac Bojan Stević, sa saradnicima uručio je besplatna kolica za bebe porodicama sa teritorije GO Lazarevac koje su se od poslednje organizovane podele, do ovog trenutka javile na raspisani Javni poziv.

Ovom podelom u najvećoj meri bili su obuhvaćeni roditelji beba koje su rođene u periodu od početka aprila do današnjeg dana, ali i roditelji čija su deca rođena od početka godine, a iz nekog razloga su se kasnije javili na otvoreni Javni poziv.

Predsednik GO Lazarevac Bojan Stević iskoristio je ovu priliku da u ime GO Lazarevac i svojih saradnika čestita prisutnim roditeljima prinove, uz konstataciju da je ostvarenje roditeljstva nešto najlepše što može da zadesi jednu osobu.

„Od ove godine po prvi put smo uveli ovu aktivnost podele besplatnih kolica za roditelje dece koja su rođena u ovoj godini i uz raniju aktivnost podele besplatnih autosedišta sigurno će predstavljati značajnu pomoć novopečenim roditeljima“, kazao je Stević i dodao da je od početka godine ukupno već podeljeno 130 besplatnih kolica, a da će nakon današnje podele broj podeljenih kolica preći brojku od 175.

Prisustvo medija predsednik Stević iskoristio je i da pozove roditelje dece sa teritorije GO Lazarevac rođene u ovoj godini, da se prijave na otvoreni javni poziv za dodelu  besplatnih dečijih kolica. 



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar