Vest: OK Železničar pobednik međunarodnog turnira u Mariboru 

OK Železničar pobednik međunarodnog turnira u Mariboru 

OK Železničar pobednik međunarodnog turnira u Mariboru 

U sklopu priprema za novu sezonu odbojkašice lajkovačkog Železničara učestvovale su prethodna tri dana na vrlo jakom međunarodnom turniru u Mariboru.

Uz domaćina, ekipu Nova KMB Branik, učestvovali su švajcarski Volero Cirih, mađarski Vašaš i Železničar. Lajkovčanke su mečeve protiv domaćina i Volero Ciriha, koje predvodi nekadašnji trener Želje Svetlana Ilić, dobile maksimalnim rezultatom, da bi večeras savladale Vašaš sa 3:1 (25-22, 25-21, 21-25, 25-20). Najefikasnije su bile Jovana Knežević (eks Jovičić) sa 25 i Jovana Mirosavljević sa 20, dok je Batinić upisala 13, a Kutlešić 11 poena. Uz povratnika Jovanu Knežević, igrala su i ovogodišnja pojačanja: Milojević, Savićević i Antonijević.

Posle utakmice sa Vašašom, našoj ekipi je uručen i pobednički pehar. Ubrzo posle osvajanja srebrne medalje na Evropskom prvenstvu u Beogradu, tim je sa klupe predvodio Branko Kovačević, prvi pomoćnik selektora Terzića. Turnir u Mariboru svakako je bio važan test pred novu sezonu i predstavlja veliko ohrabrenje pred nastupe Železničara u Superkupu, Superligi i CEV kupu. 


Pratite nas na našoj Facebook I Instagram stranici!

(Opština Lajkovac)



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar