Vest: U društvu reprezentativki Srbije Mioničani uče gađanje iz olimpijskog luka

U društvu reprezentativki Srbije Mioničani uče gađanje iz olimpijskog luka

U društvu reprezentativki Srbije Mioničani uče gađanje iz olimpijskog luka

Reprezentativke Srbije u disciplini olimpijski luk Anja Brkić i Teona Jovanović iz Streličarskog kluba „Dif" iz Beograda održaće u Mionici javni čas gađanja lukom i strelom. Priliku da se upoznaju sa streličarstvom imaće svi zainteresovani Mioničani. Ovaj specijalni trening s reprezenativkama Srbije održaže se 13. januara od 12 do 15 sati u Sportskom centru „Mionica" .

- Pokrenuli smo mnogo toga u oblasti sporta. Nova sportska hala je bila preduslov za sve ono što danas radimo. I zato smo je i rekonstruisali nakon 25 godina čekanja. Uloženo je 114 miliona dinara. Imamo i besplatnu zimsku školu šaha, tekbol, a sada svi naši zainteresovani sugrađani mogu da se upoznaju sa streličarstvom. Ponovio sam to nekoliko puta, ali zaista nastojimo da u Mionici obezbedimo što više mogućnosti, da građani imaju priliku i da se oprobaju u streličarstvu, tekbolu i da pogledaju najnovije filmove, predstave – rekao je predsednik opštine Mionica Boban Janković.

Svim zainteresovanim u januaru i februaru u Sportskom centru Mionica dostupna je besplatna škola šaha, a mogu se oprobati u streličarstvu i tekbolu. A veliku pažnju gledalaca izaziva i Opštinska liga u fudbalu koja je svakog puta sve posećenija.



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar