Registar: IK Speditor

IK Speditor

IK Speditor

Znate bolje od bilo koga drugog, da su transport i logistika integralni deo Vašeg poslovnog ciklusa, kao i da se kvalitetan, dugoročni odnos sa Vašim klijentima i partnerima zasniva na efikasnim logističkim rešenjima koja pre svega obezbeđuju isporuku robe na vreme, kvalitetno i pouzdano.

Kancelarije nam se nalaze u Novom Sadu i na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu.

Kao član FIATA (svetskog udruženja špediterskih kompanija) i WCA grupe (World Cargo Alliance) naša globalna mreža pokriva preko 200 zemalja.

Mi smo tim profesionalaca posvećenih razvoju inovativnih rešenja u međunarodnom transportu robe.

Naš fokus je na ljudima i iz tog razloga razvijamo sa našim klijentima i saradnicima stabilan i dugoročan poslovni i lični odnos zasnovan na uzajamnom poverenju i razumevanju.


Usluge

KAMIONSKI TRANSPORT – NAŠA EFIKSANOST VAMA U PRILOG

Kamionski transport i logistika predstavljaju mnogo više od prostog pomeranja robe od tačke A do tačke B. Efikasnost podrazumeva veoma kompleksan proces komunikacije i planiranja.

Posao zasnivamo na direktnoj i otvorenoj komunikaciji kao osnovi je za razumevanje potreba naših klijenata sa ciljem uspostavljanja dugoročne saradnje na obostrano zadovoljstvo.

Kada imate potrebe za hitnim isporukama to ne mora uvek da znači i veće troškove. Naš zadatak je da za naše klijente obezbedimo najekonomičnije rešenje za kamionski transport robe čak i kad je vreme presudni faktor – uvek je moguće smanjiti troškove i uštedeti.

AVIONSKI TRANSPORT – VAŠE ZADOVOLJSTVO JE NAŠE ISKUSTVO

Kada je u pitanju avionski transport IK Speditor okuplja veoma iskusne specijaliste koji su orjentisani na potrebe klijenata i koji teže da vas upoznaju kako ne biste morali svaki put da se predstavljate sa vašim brojem u našem sistemu.

Sa kancelarijom na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu i velikom mrežom partnera i agenata širom sveta u mogućnosti smo obezbediti veoma efikasna i fleksibilna logistička rešenja u avionskom transportu robe kao i kompletnu uslugu carinjenja prilikom uvoza ili izvoza robe.

KONTEJNERSKI TRANSPORT – VAŠA KORIST JE NAŠA USLUGA

Kombinacija našeg znanja i iskustva sa iskustvom naših partnera u jadranskim lukama u Rijeci, Kopru i Solunu eliminiše sve moguće probleme i troškove i obezbeđuje efikasna i ekonomična rešenja kontejnerskog transporta robe, bez obzira da li je u pitanju uvoz ili izvoz.

U avionskom transportu robe navikli smo da pošiljke otpremamo brzo. To se takođe odnosi i na naše usluge kontejnerskog transporta robe. Vaše pošiljke se otpremaju i proaktivno prate kako bi na odredište stigle bez nepotrebnih odlaganja i kašnjenja.

CARINJENJE ROBE I ŠPEDICIJA – NAŠA EKSPERTIZA U VAŠEM INTERESU

Carinjenje robe i špedicija je veoma kompleksna materija i ona kao takva predstavlja osnovi element međunarodnog transporta robe.

IK Speditor prepoznaje značaj ispravnog i efikasnog procesa carinjenja robe te Vam stojimo na raspolaganju za sve savete, konsultacije ili poslove vezane za tu oblast.

  • U slučajevima kada situacija zahteva, imate mogućnost kontaktirati nas i van radnog vremena
  • Deo smo velike mreže agenata širom sveta pokrivajući 190 zemalja sa kancelarijama u preko 700 gradova
  • Obezbeđujemo uslugu “od vrata do vrata” kako u uvozu tako i u izvozu robe
  • Neko je uvek upoznat sa statusom vaše avionske pošiljke i konstantno brine o njoj
  • Naši iskusni ljudi vas mogu savetovati o najefikasnijim rutama kontejnerskog transporta, brodarima, cenama i drugim mogućim temama
  • Otprema i praćenje pošiljki kod nas je integrisan proces. Uvek imate direktnu komunikaciju sa našim ljudima koji prate vašu pošiljku i o svemu vas obaveštavaju

Dodatne informacije

Puno ime: IK Speditor doo Novi Sad
Adresa: Bulevar Jaše Tomića 24 21000 Novi Sad Srbija
PIB: 20033967
Matični broj: 103843930
Telefon: +381 (0)21/672-42-42
Telefon: +381 (0)21/672-42-44

Oglasi firmu već danas!

Napredovanje kroz povezivanje. Registruj se

Ostavite komentar