Vest: Bazar za Saru: U akciji sportisti, preduzetnici, muzičari

Bazar za Saru: U akciji sportisti, preduzetnici, muzičari

Bazar za Saru: U akciji sportisti, preduzetnici, muzičari

Bazarom na Trgu nastavlja se akcija prikupljanja sredstava za lečenje Sare Matić. Igračke, garderoba, slaniši i slatkiši prodavaće se u petak, 9.septembra, na platou od „Kafanice“ do „Vebera“, a na pomenutom prostoru biće postavljena i kutija u koju će sugrađani moći da ostave novac za Saru.

U sredu će u Ljigu odbojkaši Spartaka i kraljevačke Ribnice igrati humanitarni meč.

„Vrlo brzo ćemo obavestiti sve zainteresovane sugrađane i sportiste na koji način će moći da se uključe u našu akciju”, ističe trener i predsednik Spartaka Nenad Kepa Kovačević. Svi koji dođu u salu imaće priliku da dobiju jednu od tri nagrade koju će obezbediti preko sponzora. “Učinićemo sve da privučemo što veći broj ljudi.“ 

Fudbaleri Napretka iz Jajčića će na svojoj prvenstvenoj utakmici protiv ekipe Rajac Stave koja se igra u nedelju u 11,00 časova Kadinoj Luci organizovati prikupljanje sredstava za lečenje četrnaestogodišnje odbojkašice.

„Iako nam je utakmica takmičarski važna, ovaj meč igraćemo za Saru, a svi naši igrači, navijači i prijatelji kluba uzeće učešće u humanitarnoj akciji“, kaže predsednik kluba Vladimir Lazarević.

Vlasnici automobila „BMW“ organizuju svoj skup u nedelju u Ljigu na „Bambusovom“ parkingu. Vlasnici auta renomirane marke koji budu želeli da učestvuju na ovom događaju platiće karte po ceni od 500 dinara, dok će posetioci takođe imati mogućnost da uzmu učešće u ovoj akciji.

U utorak, 13.septembra od 19,00 časova, u kafani kod Slavkovčanke Mileve Đukić sviraće orkestar Ace Gajića. Sav prihod koji to veče budu ostvarili muzičari i vlasnica ugostiteljskog objekta biće uplaćen na Sarin račun.

Frizerski salon Rada Vesića organizovao je u sredu „humanitarno šišanje“, dok je istoga dana Nataša Pavlović u svom kozmetičkom salonu radila za Saru.

Pojedinci i pravna lica mogu da uplate novac za lečenje Sare Matić na račun broj 205-9001021892440-16.



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar