Vest: Danas projekcija filma „Leto kada sam naučila da letim“ i druženje sa autorkom romana

Danas projekcija filma „Leto kada sam naučila da letim“ i druženje sa autorkom romana

Danas projekcija filma „Leto kada sam naučila da letim“ i druženje sa autorkom romana

Centar za kulturu Lazarevac predstavlja film za mlade „Leto kada sam naučila da letim“ koji će biti prikazan u petak, 18. februara sa početkom u 16 časova.

Film je sniman po istoimenom romanu Jasminke Petrović, sa kojom će publika imati priliku da se upozna odmah nakon projekcije. Svi posetioci moći će da kupe knjigu po promotivnoj ceni.

Film prati dvanaestogodišnju Sofiju (Klara Hrvanović) koja mašta o kampovanju sa ekipom i svom prvom poljupcu. Ipak, primorana je da letovanje provede u trošnoj porodičnoj kući na Hvaru, sa svojom pomalo napornom bakom Marijom (Olga Odanović) i luckastom baba-tetkom Luce (Snježana Sinovčić).

Bez društva, dometa i interneta, Sofijin život na Hvaru je „pa-ka-o“, ali monotoniju ubrzo prekida neobično ponašanje bake Marije. Sofija naslućuje da je u pitanju nekakva tajna romansa, ali velika istraga babinog ljubavnog života zapravo rezultira otkrićem dugo čuvane porodične tajne.

Sa novim prijateljstvima, simpatijama i avanturom, Sofija dobija svoje letovanje iz snova, ali i mnogo više nego što je mogla da izmašta.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici !



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar