Vest: Haos u Valjevu: Pijani vozač Fiata prošao kroz crveno i izazvao nezgodu

Haos u Valjevu: Pijani vozač Fiata prošao kroz crveno i izazvao nezgodu

Haos u Valjevu: Pijani vozač Fiata prošao kroz crveno i izazvao nezgodu

Jutros oko 2 sata je u Valjevu na uglu Hajduk Veljkove i Pantićeve ulice došlo do nezgode, pri čemu se prevrnulo vozilo Fiat 500. Fiat se pre prevrtanja sudario sa vozilom Opel Zafira u kom se nalazilo pet punoletnih osoba i dete (automobil je registrovan za 7 osoba).

U Fiatu se prema rečima svedoka najverovatnije nalazilo više osoba od kojih su dve osobe nakon početnog šoka od nezgode pobegle u nepoznatom pravcu. Kako saznaje 192 iz izvora bliskog istrazi.

Jedna od osoba koja je ostala javila se kao navodni vozač Fiata, a na alkotestu urađenom ubrzo nakon samog događaja, 'vozač' je naduvao 0,92 promila. Kod vozača Zafire nije zabeleženo prisustvo alkohola.

Niko od putnika iz Zafire nije zadobio teže povrede, dete je imalo povrede usne, dok su dva putnika imala blaže povrede kolena i glave. Jedan od odbeglih putnika Fiata imao je krvavu glavu, a osnovano se sumnja da je pravi vozač pobegao sa lica mesta, a da je odgovornost preuzela druga osoba, kako saznaje 192 iz istog izvora.

Nezgodu je izazvao vozač Fiata koji je prošao velikom brzinom kroz crveno svetlo, a potom naleteo na Zafiru, nakon čega se prevrnuo, otkinuo semafor i završio na pešačkom prelazu.

Istraga je u toku, a nakon nje biće poznate sve okolnosti ovog događaja.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici !

(Izvor: 192.rs)




Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar