Vest: Humanitarna prodaja knjiga za Miloša Ćelapa

Humanitarna prodaja knjiga za Miloša Ćelapa

Humanitarna prodaja knjiga za Miloša Ćelapa

Volonteri Kancelarije za mlade grada Valjeva, osmislili su humanitarnu akciju za Miloša Ćelapa.

„Zajedničkim snagama pomažemo mu da sakupi potreban novac za lečenje. Protekle nedelje, svako je mogao da donese knjigu u Kancelariju za mlade i time pomogne u prikupljanju novca za Miloševo lečenje. Danas smo organizovali prodaju knjiga na Platou ispred suvenirnice Turističke organizacije Valjevo, tačnije kod Gradske uprave, gde je svako mogao da uzme knjigu i ostavi novca koliko može“, poručila je Ivana Petarić iz Kancelarije za mlade Valjevo.

Humanitarna prodaja knjiga za Miloša Ćelapa-0

Volonteri Kancelarije za mlade Valjevo su prvi put uključeni u ovakvu akciju i veoma im je drago što su u prilici da pomognu.

„Dečaka ne poznajem lično, ali sam kao i ostali volonteri čuli da je dečak mnogo bolestan, zato smo odlučili da pokrenemo ovu humanitarnu akciju. Ja lično nisam učestvovala u ovakvim humanitarnim akcijama, ali Kancelarija za mlade je pružila sjajnu priliku da pokrenemo ovo. Mislim da pomoć nije potrebna samo ovom dečaku, već ima mnogo dece kojima je potrebna pomoć. Zato se ovakve humanitarne akcije neće završiti ovde, nego ćemo pokretati mnogo više ovakvih akcija“, rekla je Nikolina Popović, volonterka Kancelarija za mlade Valjevo.

Sva prikupljena sredstva od prodatih knjiga biće uplaćena na Milošev račun.



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar