Vest: Ivan Radivojević novi predsednik trenerske sekcije Odbojkaškog saveza Beograda

Ivan Radivojević novi predsednik trenerske sekcije Odbojkaškog saveza Beograda

Ivan Radivojević novi predsednik trenerske sekcije Odbojkaškog saveza Beograda

Trenerska sekcija Odbojkaškog saveza Beograda (TSOB) izabrala je Ivana Radivojevića za novog predsednika. Ljižanin sa impresivnom igračkom i trenerskom karijerom predvodiće narednih pet godina odbojkaške stručnjake sa područja beogradskog Saveza.

“Srbija je odbojkaška velesila i naši treneri su veoma cenjeni u svetu. Zato je velika čast predvoditi struku u najbrojnijem Savezu u našoj zemlji”, kaže Radivojević. “Prvenstveni cilj koji sam i sebi i saradnicima postavio je kontinuirano usavršavanje trenera kroz seminare, stručne skupove i stalnu komunikaciju, odnosno razmenu informacija i iskustava. Radionice o pokazni treninzi biće neizostavni deo u stručnom radu. Ono što je možda i najvažnije je uspostavljanje jasnog kriterijuma vrednovanja i stimulisanja rada svih članova sekcije na osnovu postignutih rezultata”, naglašava dugogodišnji trener sa internacionalnim iskustvom.

Ivan Radivojević je ponikao u Spartaku iz Ljiga, a njegovu igračku karijeru obeležili su nastupi za Partizan, Crvenu zvezdu, Ribnicu, Mladi Radnik i Milicionar. Kao trener radio je u deset srpskih klubova, između ostalih u Partizanu, lajkovačkom Železničaru, Radničkom iz Beograda. Jedno vreme oprobao se kao stručnjak u Saudijskoj Arabiji, a bio je i selektoer Univerzitetske selekcije SCG. Njegov trenutni trenerski angažman vezan je za rad muških selekcija beogradskog Obilića.



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar