Vest: Održan humanitarni koncert za Veru Ilić

Održan humanitarni koncert za Veru Ilić

Održan humanitarni koncert za Veru Ilić

Nakon humanitarnog bazara koji je na ulicama Ljiga organizovan sredinom septembra, na Krstovdan je na sportskom terenu iza zgrade opštine održan humanitarni koncert za devojčicu Veru Ilić iz Ljiga koja boluje od cerebralne paralize i epilepsije praćene redovnom neurološkom terapijom.

Na koncertu u Ljigu nastupali su KUD „Ljig“ , orkestar Ace Gajića, Selena Čolović, Danilo Dragičević, Uroš Filipović, Milan Milićević, Vlada Jovičić, Peđa Uskoković, Jelena Urošević, Darko Živković, Dejan Petrović, Blizanci i Marina Bogdanović. Brojna publika, a prodato je preko 800 karata uživala je uz igru i pesmu a sve sa jednim ciljem pomoći porodici iz Ljiga.

Održan humanitarni koncert za Veru Ilić-0

Do kraja septembra pojedinačnim akcijama prikupljanja sredstava, humanitarnim bazarom i koncertom, kao i akcijom fondacije „Budi human“ prikupljeno je oko 1. 400.000,00 dinara. Za Verino lečenje potrebno je gotovo 6 miliona .

-Posebno bih se zahvalila svim učesnicima kako iz Ljiga tako i onima koji su došli sa strane i pored vremena koje su odvojili za nastup uplatili i novčani prilog pomoći za Veru. Veliki je broj i Ljižana koji su došli na koncert ali i onih koji su donirali novac. Još jednom hvala svima ali i volonterima Crvenog krsta koji su uvek tu kada zatreba za svoje sugrađane.- istakla je Dragana Ilić, sekretarka Opštinske organizacije Crvenog krsta Ljig.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici !

(Izvor: Ljig info; foto Vladimir Ivanović)



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar