Vest: Predstava "Čistoća je pola zdravlja"

Predstava "Čistoća je pola zdravlja"

Predstava

Požorište "Ars Longa" u petak, 08. oktobra sa početkom u 10 časova, na sceni Kulturnog centra "Hadži Ruvim" izvešće predstavu "Čistoća je pola zdravlja". 

Predstava obiluje komičnim situacijama čiji su akteri pantomimičar Goran Jovanov koji igra ulogu klovna Čarlekina, profesionalna baletska igračica Ana Lipij u ulozi cirkuske balerine i treći član ovog umetničkog tima, Miroslav Petrović u ulozi šefa cirkusa. Ova duhovita i poučna igra je propraćena izuzetno lepom klasičnom klavirskom muzikom. Predstavu je režirao Predrag Kolarević.

Radnja predstave govori o nemarnom odnosu prema životnoj okolini klovna Čarlekina, koji je zaljubljen u cirkusku igračicu, balerinu, a koja na njega svojim dobrim primerima utiče i menja njegove loše navike u dobre, uči ga da se odgovorno ponaša prema životnoj okolini i da je ne zagađuje te on do kraja predstave postaje dobar i čuvaran prema svojoj okolini i prirodi, shvatajući da je takav način uslov za sopstveno zdravlje, kao i za zdravlje drugih. Predstava ima za cilj da kod dece podstakne razvoj ekološke svesti.

Sala bioskopa. 


Pratite nas na našoj Facebook I Instagram stranici!





Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar