Vest: U četvrtfinalu Kupa Srbije Želja dočekuje TENT

U četvrtfinalu Kupa Srbije Želja dočekuje TENT

U četvrtfinalu Kupa Srbije Želja dočekuje TENT

 

U prostorijama Odbojkaškog saveza Srbije danas je obavljen žreb četvrtfinala 58. Kupa Srbije 2023/2024. u konkurenciji odbojkašica. U četvrtfinalu 1. novembra igraće Železničar – TENT, Ub – Inđija, Jedinstvo – Srem i Crvena zvezda – Spartak.

Kada se pogledaju parovi jasno je da će derbi četvrtfinala igrati lajkovački i obrenovački superligaši. TENT je sjajno krenuo u ovoj sezoni: u Superligi ima obe pobede, a slavio je i u prvoj utakmici Kupa izazivača protiv belgijskog Šarloa sa 3:0.

Železničar takođe ima vrlo kvalitetan sastav, tako da se očekuje odlična utakmica u Hali sportova Lajkovac, za koju će podrška lajkovačkih ljubitelja odbojke biti izuzetno značajna.

Interesantno može biti i u Beogradu, jer je Spartak u prvom prvenstvenom kolu znatno namučio Crvenu zvezdu, koja je ovaj meč dobila u pet setova.

Žrebom je rukovodio Danilo Mrđa, direktor takmičenja OSS, a parove su izvlačili Filip Tadić, član Takmičarske komisije OSS i Stefan Vasiljević, menadžer terena OSS.

U četvrtfinalu Kupa Srbije u konkurenciji odbojkašica igraće se jedna utakmica, a pobednici će izboriti plasman u polufinale.



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar