Vest: „AUTO SHOW“ zatvorio „Ubske večeri“

„AUTO SHOW“ zatvorio „Ubske večeri“

„AUTO SHOW“ zatvorio „Ubske večeri“

Poslednji program u okviru jubilarnih, 25. “Ubskih večeri“ – Auto show priređen je na prostoru Gradskog trga i u ulici Vuka Karadžića.

Prva manifestacija ovakve vrste na Ubu održana  je na inicijativu i u organizaciji našeg sugrađanina, zaljubljenika u automobilizam Nikole Nikolića, a u suorganizaciji Ustanove kulture.

Skup je izazvao veliko interesovanje, te je okupio brojne posetioce, kao i učesnike iz svih krajeva Srbije, ali iz Rumunije, Hrvatske, Makedonije i BiH. Bilo je izloženo između 220 i 250 unikatnih vozila na ovom zanimljivom i celodnevnom događaju, tako da su Ubljani, ali i gosti iz drugih mesta imali priliku da vide sve što je nesvakidašnje – od oldtajmera  do ukusno i neobično modifikovanih primeraka četvorotočkaša različitih proizvođača, kao i da razgovaraju sa vlasnicima i saznaju sve što ih interesuje u vezi njihovih ljubimaca. 

Tokom trajanja manifestacije, prisutne je zabavljao Di džej Vojke, a na njenom kraju urpiličeno je proglašenje pobednika u 30 kategorija i dodeljeno 60 pehara.

Zahvljajući sugrađaninu Nikoli Nikoliću, koji je ovu reviju  besprekorno organizovao uz pomoć Nikole Jovanovića iz Obrenovca i nekolicine svojih prijatelja, ubski Auto show imao je i humanitarni karakter.

Od priloga posetilaca i učesnika prikupljeno 178.820 dinara, od čega će polovina sume biti uplaćena obrenovačkom Udruženju obolelih od multiple skleoze, a druga polovina za lečenje dvogodišnje Lenke Lazarević iz Novog Sada.



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar