Vest: Besplatan ulaz na bazen za osnovce opštine Osečina

Besplatan ulaz na bazen za osnovce opštine Osečina

Besplatan ulaz na bazen za osnovce opštine Osečina

Opštinsko veće Opštine Osečina donelo je Rešenje o besplatnim ulaznicama na bazen Sportskog centra “Osečina” za decu osnovnoškolskog uzrasta sa teritorije opštine Osečina.
U dogovoru sa rukovodstvom SC “Osečina”, a zatim na sednici Opštinskog veća, jednoglasno je podržana inicijativa da deca osnovnoškolskog uzrasta, OVC “Osečina” i OŠ” Vojvoda Mišić” “imaju besplatno kupanje na otvorenim bazenima u Osečini.

“Besplatno kupanje na bazenima za sve osnovce, simboličan je poklon lokalne samouprave najmlađim sugrađanima. Smatram da ovom odlukom doprinosimo stvaranju jednakih uslova za svu decu. Ovo je prva godina u kojoj će đaci osnovnih škola sa teritorije opštine Osečina, uz đačku knjižicu, besplatno boraviti na bazenima SC “Osečina”. Do sada, su ovu privilegiju imala deca do 3. godine, kao i deca iz vrtića u periodu boravka u vrtiću, odnosno, od 10-12 časova radnim danima uz pratnju vaspitača.

Važno je napomenuti da je SC više godina realizovao besplatnu školu plivanja za najmlađe sugrađane. Cilj nam je da se deci omogući najbolje u pogledu uslova za razvoj, da maksimalno koriste sportske terene i na taj način zdravo odrastaju”, istakao je predsednik opštine Nikola Tomić.
Na sednici je zaključeno da zaposleni Sportskog centra dosta vode računa o opremljenosti i održavanju higijene celokupnog objekta.

(Izvor: podgorac.info)




Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar