Vest: Derbi zasluženo pripao gostima

Derbi zasluženo pripao gostima

Derbi zasluženo pripao gostima

3. kolo "Kolubarsko - mačvanske" zone donelo nam je derbi u Lajkovac. "FK Železničar" je dočekao na svom stadionu "FK Strmovo". 

Železničar je nastupao u sastavu:Tanasijević - Zrnzević - Grabovčić - Rakić - Grabovčić - Živković - Tomić - Marković - Marjanović - Pantelić - Bošković.

             FK                                        FK

Strmovo je nastupalo u sastavu: Novaković - Savković - Pavlović - Pavić - Milanović - Gavrilović - Spasojević - Mijailović - Nikolić - Vuković - Zarić.

Lepo nedeljno popodne u Lajkovcu je bilo rezervisano za pravu fudbalsku poslasticu. Jedan od najvećih derbija opštine poslednjih godina privuklo je veliki broj navijača na stadion. Kao što se i moglo očekivati, bila veoma tvrda utakmica sa manjim brojem prilika. U ne baš lepoj utakmici za gledanje jedino je broj golova ( tri postignuto na utakmici) opravdalo očekivanje. Po igri domaće ekipe može se primetiti da turbolentni period iz prošle sezone još nisu prebrodili, dok su gosti pokazali kvalitetnu partiju, i iskoristili svoje prilike. Golovima Nikolića u 23. minutu, Rajkovića u 80. minutu i Mustafija u 82. minutu gosti su zasluženo i ubedljivo trijumfovali. 

Posle kompletiranog 3. kola Železničar je na začelju tabele sa samo 1 bod i u sledećem kolu gostuje FK "Budućnost Krušik" iz Valjeva.

FK "Strmovo" posle 3 odigrana kola ima 4 boda i narednom kolu dočekuje ekipu FK "Cer".

I FK "Železničar"  i FK "Strmovo" želimo puno uspeha u nastavku sezone. Regionalne.rs pratiće najzanimljivije duele i dalje "Kolubarsko - mačvanske zone".

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici !





Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar