Vest: Goleada futsalera uz tri pobede i poraz

Goleada futsalera uz tri pobede i poraz

Goleada futsalera uz tri pobede i poraz

Veoma zanimljivo futsal prvenstvo nastavljeno je i ovog vikenda. Timovi našeg regiona Zenon, Braća Nedić, Kareli ostvarili su pobede dok je ekipa Flash poražena na gostovanju.

Ekipa Zenona posle poraza u komšijskom derbiju vratila se na pobednički kolosek pobedom nad Aranđelovcem kod kuće rezultatom 6:5. Pravi sportsku poslasticu priredili su futsaleri u Lajkovcu a malobrojna publika je mogla da uživa uz dosta golova i prgršt šansi.

Ekipa Braće Nedić na domaćem terenu ugostila je poslednje plasiranu ekipu Karanovca. Uzbudljivu utakmicu futsaleri Osečine su bez većih problema rešili rezultatom 5:2. 

Ubski futsaleri su gostovali ekipi Euro-lider u Petrovcu na Mlavi. Važna pobeda ostvarena rezultatom 3:2 nad jednim od glavnih kandidata za ulazak u viši rang. 

Jedina regionalna ekipa koja je pretrpela poraz je valjevski Flash koji se iz Rače vratio sa porazom. Savladala ih je ekipa Karađorđa ubedljivim rezultatom 5:1.

Posle tri odigrana kola futsal karavan predvodi Ekipa Braće Nedić koja ima maksimalnih 9 bodova, sa dva boda manje prati ih ekipa Karelija dok lajkovački Zenon ima 6 bodova. Kmf Flash je na začelju tabele bez osvojenih bodova.

U sledećem kolu nas očekuju dva lokalna derbija. Dve prvoplasirane ekipe Braća nedić i Kareli se sastaju u Osečini dok Zenon gostuje ekipi Bezbednosti 192 u Valjevu.


              

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici !

Sportski pozdrav




Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar