Vest: Hikaru Macui i Juma Suva aduti Kolubare

Hikaru Macui i Juma Suva aduti Kolubare

Hikaru Macui i Juma Suva aduti Kolubare

 

Lazarevčani su podmladili ekipu za nastavak prvensta u prvoligaškoj konkurenciji. U prelaznom roku iz Japana su stigla dvojica dobrih igrača. Hikaru Macui igrao je u poljskoj Jageloniji, dok je Juma Suva branio boje Žalgirisa iz Kaunusa.

Tokom priprema obojica su pokazali da će biti velika pojačanja za zeleno-crne.

- Dolazak u Kolubaru je moj iskorak u karijeri, prvi utisci su pozitivni i potrudiću se da igrama pomognem da stignemo do željenog cilja. U odnosu na poljski fudbal, mislim da se u Srbiji igra oštrije i da su ekipe fizički spremnije. Verujem da ćemo uspešno starovati - kaže Hikari Macui, a najbolje se snalazi kao zadnji vezni.

Mlađi Juma Suva igra na poziciji kraj desne aut linije i nada se da će se izboriti za mesto u najboljem sastavu:

- Moram da pohvalim sve u klubu, od saigrača, članova rukovodstva do trenera, odlično su nas primili i brzo smo se adaptirali. Optimista sam i ne krijem da mi je želja da pomognem Kolubari da se vrati među superligaše. Lazarevac mi se sviđa, nadam se da ćemo biti i miljenici navijača i nestrpljivo očekujem start sezone - kaže Suva.

Savo Šušić, šef stručnog štaba, ne krije da mu je drago što su stigli u klub:

- Radio sam pet godina u Japanu i znam koliko su igrači poslećeni radu i klubu i želim da prenesu tu posvećenost na naše igrače. Radi se o dobrim fudbalerima i voleo bih da igrama to i potvrde na terenu.



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar