Vest: Humanitarno pecanje na Kolubari

Humanitarno pecanje na Kolubari

Humanitarno pecanje na Kolubari

Na reci Kolubari  06. februara tekuće godine održaće se humanitarno takmičenje u pecanju, pojedinačno pecanje na plovak i ekipno fider pecanje. Cilj ove humanitarne akcije je prikupljanje novčanih sredstava za pomoć Zoranu Sekuliću iz Valjeva i njegovoj porodici koja je u teškoj situaciji.

"Snage i umeće u sportskom ribolovu odmeriće 21. ekipa fider takmičara sa teritorije Srbije i 10 takmičara u pecanju na plovak. Kotizacija po članu ekipe je 2000 dinara, i sav prikupljen novac od biće doniran porodici Sekulić". - izjavio je organizator Đorđe Belušević.

On poziva sve građane Valjeva, Lajkovca i Uba da posete ovu humanitarnu manifestaciju i tom prilikom ostave prilog u kutiju.

"Zahvalio bih se svim sponzorima koji su obezbedili nagrade, kao i Opštinskoj organizaciji sportskih ribolovaca "Šaran" iz Lajkovca koji su mi izašli u susret i podržali moju ideju. Veliku zahvalnost dugujem i Cassini fishing, korisniku vode, koja je domah odgovorila na moj zahtev i odobrila održavanje takmičenja, kao i njihovoj ribočuvarskoj službi".

Nakon održanog takmičenja planirano je da porodica dođe na Kolubaru i da uruči zahvalnice takmičarima, kao i da preuzme prikupljena novčana sredstva.



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar