Vest: Igor Rakočević poslao koševe, podloga čeka proleće

Igor Rakočević poslao koševe, podloga čeka proleće

Igor Rakočević poslao koševe, podloga čeka proleće

Nove table i koševi na drugom igralištu ljiške Gimnazije postavljeni su juče, dok će podloga za košarkaški teren biti urađena kada to dozvole vremenski uslovi.

Sredinom avgusta Ljig je, na poziv Košarkaškog kluba “Babajić”, posetio proslavljeni srpski košarkaš Igor Rakočević i obećao pomoć za uređenje popularnog “drugog igrališta”.

“Neizmerno smo zahvalni Igoru na angažovanju na sređivanju terena koji je omiljen generacijama ljiških basketaša i košarkaša, kaže Vladimir Jeremić, potpredsednik “Babajića”. Raduje me i to što su nam iz opštine dali čvrsto obećanje da će uraditi pripremu terena za postavljanje završnog sloja. Kada to bude završeno imaćemo u Ljigu divan košarkaški kutak za koji mnoge sugrađane vežu najlepše uspomene, rekao je Jeremić.”

Košarkaški klub “Babajić” pruzeo je obavezu farbanja konstrukcija, a postavljanjem podloge bili bi zaokruženi planirani radovi na rekonstrukciji košarkaškog terena ljiške Gimnazije. Završni radovi planirani su za prve toplije prolećne dane, odnosno kada to dozvole vremenski uslovi.

Obnovljeni teren Ljižanima će zvanično predati na korišćenje Igor Rakočević koji je praktično i najzaslužniji što će “drugo igralište” dobiti novo lice.



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar