Vest: Jedinstvo smenilo trenera posle samo dve nedelje!

Jedinstvo smenilo trenera posle samo dve nedelje!

Jedinstvo smenilo trenera posle samo dve nedelje!

Nastavlja se “seča” trenera u Prvoj ligi Srbije. Jedinstvo sa Uba, posle poraza od Radničkog u Sremskoj Mitrovici (1:4) ponovo dobija novog šefa stručnog štaba.

Aleksandar Kristić se sporazumno rastao sa klubom koji je sa klupe predvodio na samo tri utakmice! Na startu misije je poražen od OFK Beograda, a zatim je uspeo u komšijskom derbiju da ga savlada Kolubara.

Usledilo je kobno gostovanje u vojvođanskoj ravnici, a posle poraza dve strane su se rastale.

Pre Kristića, koji je otišao je Uba, posle skoro šest godina napustio je Miloš Obradović, koji je preuzeo Metalac iz Gornjeg Milanovca. 

Klub u kojem jednu od bitnih uloga ima Nemanja Matić već je pronašao rešenje za mesto trenera.

Novi šef stručnog štaba biće dobro poznato lice, Ubljanin Žarko Jovanović.

Ovo je četvrti put da Jovanović preuzima brigu o prvom timu Jedinstva, a na klupu dolazi u pobedničkom raspoloženju, jer su omladinci koje je predvodio do juče, dobili četiri od pet utakmica u Omladinskoj ligi Srbije:

- Jedinstvo je moja kuća i sa zadovoljstvom sam prihvatio poziv da budem šef stručnog staba. Prvi cilj je da vratimo poljuljano samopouzdanje igračima. Verujem u momke, jer sam vrlo dobro upoznat sa njihovim kvalitetima. Jedva čekam prvi trening, da se bacimo na rad i vratimo osmehe navijačima Jedinstva!

Klub se zahvaljuje Aleksandru Kristiću na uloženom trudu i želi mu sve najbolje u nastavku trenerske karijere!Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar