Vest: Kolubara gostuje Radniku

Kolubara gostuje Radniku

Kolubara gostuje Radniku

U 17. kolu Linglong Superligi Srbiji gostuju u Surdulici ekipi Radnika. Utakmica će se odigrati danas od 15 časova a direktan prenos će biti na TV Areni 1. Reprezentativnu pauzu fudbaleri Kolubare iskoristili su da se oporave od povreda i dodatno pripreme za bitnu utakmicu.

Šef stručnog štaba gostujućeg tima Dejan Đurđević ističe da je ekipa Radnika u dobroj formi, ali da se on uvek trudi da dešavanja na terenu zavise od njegove ekipe:

’’Uvek kad igramo sa nekom ekipom sa kojom smo se već sastajali nekako volim da se podsetim te utakmice. Osećam da smo ostali ’’kratki’’ za bodove u odnosu na igru koju smo prikazali u toj utakmici. Odigrali smo tada vrlo kvalitetno, bili dominantni, ali smo stigli samo do jednog boda. Imali smo veliki broj povređenih igrača u prethodnom periodu. Na najbolji mogući način smo iskoristili ovu pauzu, uz adekvatan medicinski tretman i treninge, tako da sada imam ’’slatke muke’’ da sastavim tim. To je uvek za nas trenere dobro, jer jaka konkurencija donosi kvalitet. Ekipu Radnika poštujemo, u dobrom su nizu, iznenadili su i Zvezdu. Dobro idu, stabilni su, ali ja se uvek trudim da sve zavisi od nas na terenu. Potreban nam je kontinuitet, trebaju nam vezane pobede, upisivanje bodova. To je ono što u ovoj našoj ligi donosi mir i stabilnost. Verujem u ovu ekipu koju vodim i u ono što radim, kao i u to da idemo na pravi način ka zacrtanom cilju.’’

Kolubara gostuje Radniku-0

Veoma bitna utakmica za zeleno - crne jer današnji protivnik ima bod manje na tabeli. U prethodnom kolu Kolubara na domaćem terenu je savladala Napredak iz Kruševca dok je Radnik remizirao sa ekipom Metalca. Kolubara zauzima 13. mesto sa 16 bodova dok ekipa Radnika je na 14. mestu sa 15 bodova.

Pravdu na današnjem meču deliće Stefanović Milan dok će mu pomoćnici biti Miškeljin Miloš i Jovanović Milorad. 

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici !

Izvor: Superliga



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar