Vest: Kolubara hrabrom igrom do velikog boda

Kolubara hrabrom igrom do velikog boda

Kolubara hrabrom igrom do velikog boda

Na stadionu u Humskoj Partizan - Kolubara 1:1.

Prvi je zapretio Partizan već na početku trećeg minuta, preko Meniga. Domaćin je u četvrtoj utakmici u nastavku sezone tražio prvu pobedu u Humskoj, jer je prethodno izgubio od Mladosti GAT (0:4) i Šerifa (1:3), dok je remizirao sa Radničkim 1923 (1:1).

Crno-beli su brzo stigli vo vođstva. Menig je pokušao da centrira, lopta je udarila Radovanovića u ruku. VAR se nije oglasio, bila je to poslastica za Hatha, koji penale od dolaska u Srbiju ne promašuje – 1:0 (7. minut).

Partizan je pretio najviše preko Meniga, dok na drugoj strani, za razliku od prethodnih utakmica, odbrana crno-belih u prvih 45 minuta nije imala ozbiljniji problem.

Partizan je mogao da prelomi utakmicu u 32. minutu, kada su, neočkivano, sjajno istrčali kontru Pantić i Natho, ali Izraelac je u završnici šutirao u golmana Stanivukovića iz odlične pozicije.

Najbolju priliku Kolubara je imala u 62. minutu, kada je Milićević prilikom kornera ostao sam na drugoj stativi, ali je poslao loptu glavom preko gola. A onda su gosti šokirali crno-bele na kraju 71. minuta, kada je Mrkić, tek što je ušao, pogodio nebranjenu mrežu posle lepe akcije Lazarevčana.



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar