Vest: Kolubara potonula na Karaburmi. Jedinstvo sigurno na Ub-u

Kolubara potonula na Karaburmi. Jedinstvo sigurno na Ub-u

Kolubara potonula na Karaburmi. Jedinstvo sigurno na Ub-u

U 25. kolu Mozzart Bet Prve lige prekinute su dve serije - negativna OFK Beograda i pozitivna Kolubare.

Romantičari sa Omladinskog stadiona i dalje imaju ubedljivu prednost u odnosu na rivale, a danas su prvi put upisali pobedu u 2024. godini. Potrajao je zimski san fudbalera OFK Beograda, ali su protiv gostiju iz Lazarevca pokazali da su se probudili. Sa ubedljivih 4:1 izabranici Sima Krunića savladali su Kolubaru i naneli joj prvi poraz u drugom delu sezone.

Goleadu je otvorio Saša Marković u 18. minutu, potom je Dejan Georgijević u 30. duplirao prednost OFK Beograda, a dete Crvene zvezde Nikola Mituljikić u 63. pogodio za 3:0. Kolubara je uspela da smanji zaostatak u 71. minutu preko Nikole Furtule, ali je u 81. Dragan Stoisavljević vratio "plus tri" i postavio konačnih 4:1 za plavo-bele.

Lazarevčani, koji su prošle sezone ispali iz Mozzart Bet Superlige imali su sreću da je Vršac poražen na Novom Beogradu od Radničkog sa 0:1, tako da su zbog bolje gol-razlike sačuvali mesto među timovima koji će u plej-of. Ipak, ima još pet kola do doigravanja.

Jedinstvo je upisalo minimalac u komšijskom susretu sa Mačvom. Gol za 1:0 postigao je Ibrahim u 25. minutu. Ubljani su kraj dočekali sa desetoricom, crveni karton dobio je Miloš Janković.

U narednom 26. kolu Kolubara gostuje Tekstilcu dok Jedinstvo ide na megdan GFK Slobodi.

 

 



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar