Vest: Kolubara u drugi deo prvenstva čeka sa promenjenim sastavom

Kolubara u drugi deo prvenstva čeka sa promenjenim sastavom

Kolubara u drugi deo prvenstva čeka sa promenjenim sastavom

Kolubara čeka prolećnu sezonu sa podmlađenim sastavom, a zadatak je da se na kraju nađe u plej-ofu. Iako je bilo mnogo odlazaka, ali i dolazaka igrača, Savo Šašić, šef stručnog štaba, zadovoljan je prelaznim rokom:

- Rukovodstvo se potrudilo da nam obezbedi dvonedeljne pripreme na severu Jadrana, gde smo odigrali sedam utakmica, ali i po pitanju pojačanja. Imamo bolji sastav u odnosu na jesen, ubeđen sam da će neko od novajlija zablistati i biti na meti poznatijih klubova. Cilj nam je plej-of i verujem da možemo uspeti. Napravli smo jaku grupu igrača, svako mesto dobro je pokriveno i zdrava konkurencija svima daje poseban motiv.

Nemanja Stanković, sekretar kluba, ima pune ruke posla.

- Dobro smo odradili prelazni rok, što je za navijače bitno sve novajlije registrovane su i imaju pravo igranja već na premijernom meču na Novom Beogradu protiv Radničkog.

Janko Jevremović stigao je na pozajmicu iz Partizana, Vukašin Brunčević iz Čukaričkog, dok je iz Žalgirisa (Kaunas) došao Japanac Juma Suva, a njegov zemljak Hikari Macura iz poljske Jagelonije. Novajlija iz IMT-a je golman Tomaš Trajković, Mihailo Ilić i Nikola Furtula bili su članovi Novog Sada, dok su iz kulskog Hajduka 1912 stigli Jordan Jovanović i Mile Savković. Krsta Đorđević je pojačanje iz Zvijezde 09, a Ognjen Marinković iz OFK Beograda.

Dozvole za odlazak dobili su Miloš Milisavljević, Nikola Stanković, Uroš Damjanović i Miloš Đokić.

Izvor: Zurnal.rs



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar