Vest: Kolubarski kotlić za vikend

Kolubarski kotlić za vikend

Kolubarski kotlić za vikend

Kolubarski kotlić, Dani vodenica na Kolubari i Toplici

“Kolubarski kotlić 2022” i “Dani vodenica na Kolubari i Toplici (ISTOK – ZAPAD LAJKOVAČKOM PRUGOM)”, deo su programa manifestacije “Dani Lajkovca”.

U nedelju 24. jula kod Lovačke brvnare kraj reke Kolubare biće održana 12. manifestacija ʺKolubarski kotlićʺ, tradicionalna revija kulinarstva i takmičenje u kulinarstvu u organizaciji Lovačkog udruženja ʺDragan Radovićʺ iz Lajkovca, a pod pokroviteljstvom Turističke organizacije opštine Lajkovac.

Kolubarski kotlić spada u red masovnih manifestacija, koja okuplja par desetina takmičarskih ekipa i u proseku oko 100 učesnika, kao i veliki broj posetilaca. Za kapitene ekipa obezbeđene su majice, dok pobednicima takmičenja sleduju pehari. Pored degustacije specijaliteta posetioce očekuje i prateći muzički program.

Zainteresovani kandidati za takmičenje mogu se prijaviti kod predsednika lovačke sekcije Milovana Radovića Malajca, na kontakt tel: 063/ 87 62 651.

Prijava ekipa je od 8 do 9 časova. U 9 časova je početak takmičenja u kulinarstvu, u 13 završetak kuvanja, dok je proglašenje pobednika u 14 časova. Kako navode iz lovačkog udruženja svako od takmičara ima slobodno pravo izbora koje će jelo spremati.

Manifestaciju “Kolubarski kotlić 2022” upotpuniće i bogat multimedijalni program “Dani vodenica na Kolubari i Toplici (ISTOK – ZAPAD LAJKOVAČKOM PRUGOM)”, koji će u periodu od 24. do 26. jula  okupiti veliki broj umetnika iz zemlje i regiona.



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar