Vest: Kolubaru očekuje teško gostovanje i bitna utakmica

Kolubaru očekuje teško gostovanje i bitna utakmica

Kolubaru očekuje teško gostovanje i bitna utakmica

Za vikend igra se 23. kolo Superlige Srbije. Jedan od nama najbitnijih i ujedno najzanimljivih duela biće odigran u Novom Pazaru, gde gostuje Kolubara.

Ekipa iz Lazarevca, osokoljena pobedom protiv Voždovca na otvaranju prolećne polusezone, u duel ulazi dosta rasterećenije. Pobeda na gostovanju kolubaru bi dodatno približilo poziciji koja vodi u play-off.

Da u Novi Pazar odlaze bez velikog pritiska, potvrdio je i trener Kolubare, Dejan Đurđević.

– Mirno i staloženo idemo u Novi Pazar da uradimo ono što je do nas, da izađemo na teren i da se maksimalno potrošimo. Mnogo toga zavisiće od terena i protivnika, ali najviše od nas. Sve osim poraza za nas bi predstavljalo uspeh – rekao je šef struke lazarevačkog superligaša na poslednjoj konferenciji za medije.

Iskusni desni bek Nikola Janković osvrnuo se na duel protiv Voždovca, ali i izneo očekivanja pred gostovanje u Novom Pazaru.

– Veoma bitna pobeda za nas na startu prolećnog dela. Pripremali smo se za taj meč i sve zamišljeno sproveli smo u delo na terenu. Sada je pred nama jedno od najtežih gostovanja u ligi. Novi Pazar ima kvalitetan tim i trenutni položaj na tabeli ne oslikava najbolje o kakvoj ekipi se radi. Međutim, mi smo u dobrom momentu i pokušaćemo da to iskoristimo. Idemo da se nadigravamo i nadam se najboljem – kazao je Janković, kapiten Kolubare.

Pravdu na utakmicu deliće glavni sudija Jovanović Srđan dok će mu pomagati Stojković Uroš i Mihajlović Milan.

Meč između Novog Pazara i Kolubare zakazan je za subotu sa početkom od 14 časova. Utakmicu možete pogledati i u direkton prenosu na programu Arena 3 Premium.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici !

Izvor: Maxbet sport



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar