Vest: "Kosteas Home" proslavio prvu godinu poslovanja uz kulturno umetnički program

"Kosteas Home" proslavio prvu godinu poslovanja uz kulturno umetnički program

Već godinu dana u selu Petka, opština Lazarevac, na udaljenosti od 3 km od gradskog jezgra u tišini i prirodi posluje starački dom "Kosteas Home". Pozicija ove penzionerske oaze je skoro pa idealna na samo 500 metara od Ibarske magistrale a na samo 5 km od auto-puta Milioš Veliki. Od samog početka poslovanja, svojom raznovrsnom ponudom privukao je naše najstarije stanovnike da rezervišu svoje mesto i odmah popune kapacitet ovog kutka za mirne penzionerske dane. 

Dom za smeštaj starih lica se prostire na 600m kvadratnih površine a raspolaže apartmanima, jednokrevetnim, dvokrevetnim, trokrevetnim i četvorokrevetnim sobama.  Osim udobnog enterijera i prostranih soba, na raspolaganju je sunčana terasa kao i prostrano dvorište za odmor i rekreaciju. Dom je opremljen po vrhunskim standardima uz potpuno prilagođavanje potrebama naših klijenata.

U poslovanju staračkog doma "Kosteas Home" došlo je za proslavu prve godine uspešnog poslovanja. Prvi od mnogih jubileja upriličilo je kulturno - umetničko društvo "Diša Đurđević" iz Vreoca. Svojim prelepim igrama ulepšeli su jubilej "Kosteas Homa" i svih naših starijih građana koji koriste usluge doma.

"Kosteas Home" u svoju ponudu uvrstio mogućnost dnevnog, privremenog i trajnog boravka u domu za stara lica.

Svim korisnicima usluga "Kosteas Homa" non stop na usluzi je kvalitetno obučen i stručni medicinski kadar sa višegodišnjim iskustvom u radu sa starim licima. Osim udobnog enterijera i prostranih soba, na raspolaganju je sunčana terasa kao i prostrano dvorište za odmor i rekreaciju.

Pored osnovnih potreba dom za stara lica često organizuje usluge lokalne zajednice: korišćenje biblioteke, posete Centru za kulturu, posete izložbama, književnim večerima, koncertima, pozorišnim predstavama i crkvama.

Dobrodošli!!!



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar