Vest: KVARTET POJAČANJA NA UBU Jedinstvo promovisalo četiri nova igrača

KVARTET POJAČANJA NA UBU Jedinstvo promovisalo četiri nova igrača

KVARTET POJAČANJA NA UBU Jedinstvo promovisalo četiri nova igrača

Nešto više od dve nedelje pre starta prolećnog dela sezone Jedinstvo sa Uba angažovalo je četvoricu novih igrača. Svi oni prošli su kompletne pripreme sa ekipom, a kroz treninge i kontrolne utakmice uverili stručni štab da na njih može da se računa.

U pitanju su Jovan Stojanović, Aleksa Paić, Stefan Golubović i Miloš Janković. Da li ovaj kvartet ujedno i zatvara zimsku pijacu na Ubu, ostaje da vidimo.

Jovan Stojanović (31) je najzvučnije ime od novih lica u Jedinstvu. Iskusni ofanzivni vezista karijeru je počeo da gradi u Belgiji, gde je igrao u Serkl Brižu i Rozelaru. Usledile su angažmani u OFK Beogradu, Radničkom iz Obrenovca, Vojvodini, Voždovcu, Kortrajku, Metalcu i kazahstanskom Žetisuu.

Pojačanje u defanzivnim linijama tima je Aleksa Paić, 20-godišnji momak iz Beograda, koji je odnosom prema treninzima i izdanjima na utakmicama tokom pripreme oduševio stručni štab. Dobro se snalazi pred oba gola i ne libi se da preuzme odgovornost. Prošao je mlađe selekcije Brodarca, a u Jedinstvo dolazi iz Zvijezde 09 čiji je dres nosio od marta prošle godine.

Konkurenciju na poziciji levog beka pojačao je 24-godišnji Stefan Golubović. Dolazi iz užičke Slobode za koju je u provom delu sezone odigrao 14 utakmica i zabeležio jednu asistenciju. I on je, kao i Paić, igrao u mlađim selekcijama i prvom timu Brodarca, a potom u Proleteru, Žarkovu i Budućnosti iz Dobanovaca.

Novo lice na Ubu je i napadač Miloš Janković (23) jedini koji dolazi iz nižeg ranga. Rođen je u Prokuplju, a iza njega su epizode u Bačkoj, Radničkom iz Zrenjanina, Radničkom iz Pirota i nižerazednom Spacernu iz Austrije. U prvom delu sezone igrao je srpskoligašu u Realu iz Podunavaca.



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar