Vest: Lazarevčani ostali bez osam igrača

Lazarevčani ostali bez osam igrača

Lazarevčani ostali bez osam igrača

Fudbaleri Kolubare su ponovo na okupu.

Okupljanje fudbalera Kolubare proteklo je u pojedinačnim razgovorima sa čelnicima kluba, pa planirani prvi trening nije obavljen. Za sada su otišli Pinto Leandro, Luka Cucin, Stefan Marjanović, Uroš Damjanović, Nikola Stanković, Luka Vulin i rezervni golman Marko Gudžulić.

- Imao dovoljno vremena za rad i propušten trening lako ćemo da nadoknadimo. Igrači su, u razgovorima sa članovima rukovodstva, dobili mogućnost da se odluče da li će ostati u Kolubari ili potražiti druge sredine, tek posle toga, u skladu sa mogućnostima kluba, potražićemo adekvatne zamene – kaže trener Savo Šašić.

Mladi stručnjak je naglasio da je po prirodi optimista i da se nada ispunjenju cilja.

- Kostur tima ostaće na okupu i sa nekolicinom dobrih novajlija mogli bismo da se nadamo ispunjenju plana sa početka sezone. Već danas krenućemo sa radom, a jedan deo priprema obavićemo van Lazarevca – predočio je Šašić.

Na prvom skupu u novoj godini bili su i najiskusniji, kapiten Vasiljević, Filipović, Nikolić, Stanivuković, Janković, Kočović, Đokić, Gulan i Tatomirović. Ukoliko ostanu, zeleno-crni, uz dobre pripreme, biće sposobni da ostvare bolje rezultate nego jesenas, za plasman u baraž i direktnu borbu za povratak u Super ligu.

Izvor: Zurnal



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar