Vest: Mioničkoj osnovnoj školi deset računara

Mioničkoj osnovnoj školi deset računara

Mioničkoj osnovnoj školi deset računara

Osnovna škola „Milan Rakić“ bogatija je za deset novih računara zahvaljujući donaciji kompanije „CETIN“ iz Beograda. A prošle godine, ovoj školi pet računara donirala je Uprava za trezor. Predsednik opštine Mionica naglasio je da je svaki korak ulaganja u obrazovanje jako važan.

- Danas škola u Mionici izgleda nestvarno, mogu slobodno reći. Uspeli smo da je renoviramo i moderno opremimo, a ovo je još jedan korak. Zahvaljujem se kompaniji „CETIN“ na donaciji koja će značiti učenicima i nastavnicima. Uz podršku Vlade, investirali  smo preko 370 miliona dinara u rekonstrukciju školskih objekata. Sa ulaganjima u obrazovanje nastavljamo i dalje – izjavio je Janković.

Mioničkoj osnovnoj školi deset računara-0

Deci u Mionici, preko Centra za razvoj i obrazovanje, dostpuni su besplatni časovi jezika, informatike, folkora, glume i dr. A već pet godina unazad mionički osnovci imaju besplatan ulaze na bazene, a već dve godine i besplatnu pripremnu nastavu pod pokroviteljstvom opštine.

Sa renoviranim školama, besplatnim pripremama, besplatnim bazenom, besplatnim programom koji nudi opštinski Centar, sportskm halom, terenima deci iz opštine Mionica se pružaju razne mogućnosti da se usavršavaju i napreduju.

 Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar