Vest: Nastavljeni radovi na rehabilitaciji trotoara u vrednosti 5,6 miliona dinara

Nastavljeni radovi na rehabilitaciji trotoara u vrednosti 5,6 miliona dinara

Nastavljeni radovi na rehabilitaciji trotoara u vrednosti 5,6 miliona dinara

U Mionici su nastavljeni radovi na rehabilitaciji još 1,5 kilometara trotoara uz podršku Vlade Republike Srbije. Opština Mionica izdvojila je 5,6 miliona dinara, a Kabinet za razvoj nedovoljno razvijenih opština opredelio je 7 miliona dinara. Ovaj projekat predstavlja nastavak rekonstrukcije trotoara kada je prošle godine obnovljeno 4 kilometra.

- Važno je da nastavimo da gradimo Mionicu i da se na tom putu razvoja ne zaustavimo. Rehabilitacijom trotoara povećali smo bezbednost svih učesnika u saobraćaju, a ulice su sada lepše i sređenije. A obnovićemo još 1,5 kilometara. Zahvaljujem se Vladi Republike Srbije koja podržava Mionicu u sprovođenju važnih projekata za unapređenje života svih građana. Mi ćemo nastaviti još više da radimo i da se borimo – rekao je Boban Janković, predsednik opštine Mionica.

Novi trotoari obezbediće građanima uređenije i bezbednije ulice, a uskoro se očekuje i nastavak radova na obnovi parka u centru Mionice, Kući Kolubarske bitke, izgradnji vodovodnog sistema Ključka vrela.

- Očekuje nas još mnogo projekata koji će pobošljati kvalitet života. Uskoro krećemo i sa rekonstrukcijom izvorišta Orlovac, a vrednost projekta je oko 58 miliona dinara- dodao je Janković.



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar