Vest: Odbojkašice nisu izborile finale Kupa Srbije

Odbojkašice nisu izborile finale Kupa Srbije

Odbojkašice nisu izborile finale Kupa Srbije

Odbojkašice Železničara ove sezone neće igrati finale Kupa Srbije. Poražene su i u revanš meču polufinala Kupa Srbije u Staroj Pazovi, ovoga puta sa 3:1, po setovima 25:13, 25:23, 23:25 i 25:21.

Jedinstvo je ubedljivo dobilo prvi set, čime su ugašene nade lajkovačkog tima da može prirediti iznenađenje u Pazovi i plasirati se u finale nacionalnog kupa. Ipak, naše odbojkašice su do kraja voljno odigrale meč, želeći da bar pobede Jedinstvo ove sezone. Znatno bolje je bilo u narednim setovima: u drugom je Želja vodio do sredine i popustio u uzbudljivoj završnici, u trećem je imao ubedljivu prednost i uspeo da ga dobije minimalnom razlikom, a sasvim korektno je odigrao i četvrti deo utakmice.

U pobedničkoj ekipi najefikasnije su bile Osmajić sa 15, Tica sa 13 i Dragović sa 10 poena, dok je za Želju Uzelac osvojila 20, Rozales 16, Veltman 11, Tanja Stanojević 10 itd.

Drugi polufinalni par čine Ub i beogradski Partizan Efbet, ali je ova utakmica odložena. Ub je jednom nogom u finalu jer je na gostovanju u Beogradu pobedio Partizan sa 3:1.



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar