Vest: OK Železničar na turniru "Maribor kup 23"

OK Železničar na turniru "Maribor kup 23"

OK Železničar na turniru

 

U sklopu priprema za novu sezonu odbojkašice lajkovačkog Železničara će od 15. do 17. septembra učestvovati na međunarodnom turniru "Maribor kup 23". Uz domaćina, ekipu Nova KMB Branik, trenutnu formu odmeriće HAOK Mladost iz Zagreba, obrenovački TENT i Železničar.

Prvog dana turnira Lajkovčanke od 16 časova igraju protiv TENT-a. U subotu od 19 časova sastaju se sa domaćom ekipom, dok će u nedelju od 11 sati odmeriti trenutnu spremnost sa zagrebačkom Mladosti.

Dobri sportski odnosi između klubova Nova KMB Branik i Železničar uspostavljeni su pre tri godine, od kada je lajkovački superligaš redovni učesnik na „Maribor kupu“, a zahvaljujući ljubaznim domaćinima provodio je i po nekoliko dana na pripremama. Želja je 2021. godine bio pobednik turnira, prošle godine je zauzeo treće mesto, oba puta u konkurenciji švajcarskog Volero Ciriha, mađarskog Vašaša i domaćina.

Prethodnu proveru OK Železničar je imao na nedavno održanom turniru u Subotici, gde je u finalu poražen od aktuelnog šampiona Jedinstva iz Stare Pazove. Učestvovali su još rumunski Lugoš i domaći Spartak.



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar