Vest: Podeljeni ključevi 15 traktora poljoprivrednicima

Podeljeni ključevi 15 traktora poljoprivrednicima

Podeljeni ključevi 15 traktora poljoprivrednicima

Predsednik GO Lazarevac Bojan Stević, njegov zamenik Tomislav Rikanović i član Veća GO Lazarevac Nenad Bačanac uručili su danas ključeve 15 traktora poljoprivrednicima sa teritorije naše opštine.

Nabavku ovih traktora i mašina subvencionisao je Sekretarijat za privredu Grada Beograda u iznosu od preko 60 procenata, a u zavisnosti od vrednosti traktora, posredstvom ranije raspisanog javnog poziva.



Svu logističku pomoć, prijem i obradu zahteva, pomoć pri popunjavanju dokumantacije neophodne za prijavu za navedeni javni poziv poljoprivrednicima su pružili zaposleni u Kancelariji za poljoprivredu GO Lazarevac.

 

Predsednik Stević ovom prilikom je istakao da su pored ovih 15 traktora, poljoprivrednici sa teritorije naše opštine dobili i subvencije za nabavku preko 80 komada priključne mehanizacije, čiju je nabavku Grad Beograd subvencionisao sa 80 procenata.

 

- Evidentno je da svake godine sve više poljoprivrednika sa teritorije naše opštine učestvuje na javne pozive grada i ostvaruje ozbiljne podsticaje za obnovu svoje dotrajale mehanizacije i opreme što je pokazatelj i dobrog rada Kancelarije za poljoprivredu, zaključio je Stević.

 



Pratite nas na našoj Facebook I Instagram stranici!


(Opština Lazarevac)



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar