Vest: Podnošenje prijave elektronskim putem u predškolskoj ustanovi "Ub" Ub

Podnošenje prijave elektronskim putem u predškolskoj ustanovi "Ub" Ub

Podnošenje prijave elektronskim putem u predškolskoj ustanovi

Ukoliko želite da Vaše dete elektronskim putem prijavite u predškolsku ustanovu ne morate da dostavljate dokumenta, jer se ona automatski pribavljaju iz Matične knjige rođenih, Centralnog registra obaveznog socijalnog osiguranja i Ministarstva unutrašnjih poslova.

Kada roditelj, staratelj ili hranitelj podnese zahtev preko Portala, predškolska ustanova će dodeliti delovodni broj zahtevu i obavestiti ga preko Portala o daljim koracima. Na Portalu možete izabrati opciju da li ćete obaveštenje primati na mejl ili putem sms poruke.

Prijava elektronskim putem nije moguća za roditelje koji nisu državljani Republike Srbije.

Za decu samohranih roditelja, decu žrtava nasilja u porodici, decu sa smetnjama u psihofizičkom razvoju, decu iz porodica koje koriste neki oblik socijalne zaštite, i dr. predškolska ustanova je u mogućnosti da prihvati prijavu elektronskim putem, ali je potrebno je da dostave dodatnu dokumentaciju na adresu elektronske pošte  vrticub6@gmail.com, kojom dokazuje navedeni status.

U koliko roditelji nisu u mogućnosti da podnesu zahtev putem elektronske usluge, potrebno je da preuzmu zahtev, i dostave  zajedno sa dodatnom dokumentacijom na adresu elektronske pošte predškolske ustanove  vrticub6@gmail.com.

Predškolska ustanova "Ub" Ub

Adresa: Miloša Selakovića 20, Ub

Telefon:014/411-602

Elektronska adresa:vrticub6@gmail.com


(Izvor: Opština Ub)




Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar