Vest: Posle Milorada Jovanovića i Zorica Žujović sudila ligu šampiona

Posle Milorada Jovanovića i Zorica Žujović sudila ligu šampiona

Posle Milorada Jovanovića i Zorica Žujović sudila ligu šampiona

Revanš utakmica poslednjeg kola kvalifikacija za grupnu fazu Lige šampiona za žene između Benfike i Rendžersa poverena je sudijskoj četvorci iz Srbije u kojoj je bila i Ljižanka Zorica Žujović. Meč je odigran u Lisabonu i završen je plasmanom Potugalki, posle produžetaka. U prvom susretu u Glazgovu Benfika je slavila sa 3:2, a posle 90 minuta revanša Glazgov je pobedom od 1:0 uveo meč u produžetke. Nakon 120 minuta Portugalke su preokretom stigle do trijumfa od 2:1 i nastavljaju takmičenje učešćem u grupnoj fazi najelitnijeg evropskog klupskog talmičenja.

Zorica Žujović već godinama važi za jednu od najboljih sudija ženske Superlige Srbije, a delegiranje UEFE za utakmice u svom najznačajnijem takmičenju predstavlja još jedno svojevrsno priznanje i za ljišku sudijsku organizaciju koja spada među najbolje u Srbiji. 

Na muškoj omladinskoj Ligi šampiona sudi još jedan Ljižanin, Milorad Jovanović, koji je nedavno u Amsterdamu delio pravdu na meču Ajaks-Rendžers. Jovanović je prethodnog vikenda sudio na prvenstvenoj utakmici 13.kola Spper lige Novi Pazar – Mladost (Lučani).



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar