Vest: Promenjen režim saobraćaja zbog atletske trke „Gradac“

Promenjen režim saobraćaja zbog atletske trke „Gradac“

Promenjen režim saobraćaja zbog atletske trke „Gradac“

Povodom održavanja tradicionalne atletske trke „Gradac“, pod nazivom „U trci za zdravlje – budimo brži“ u nedelju, 23. aprila, u periodu od 10.00 do 13.00 časova biće na snazi privremeni režim saobraćaja u Ulici Prve brazde od brane (raskrsnica Ulice Prve brazde i Višegradske ulice) u gradskom naselju Valjevo prema Deguriću uz reku Gradac, do „Konjičkog kluba“, zbog održavanja krosa.

U rešenju koje je uradilo Odeljenje za urbanizam, građevinarstvo, saobraćaj i zaštitu životne sredine Gradske uprave Valjevo, navedeno je na koji način će se vršiti zatvaranje i preusmeravanje saobraćaja:

– Dozvoljava se zatvaranje i preusmeravanje saobraćaja iz Ulice Prve brazde za sva vozila fazno u intervalima do 15 minuta između dve trke, uz obezbeđenu asistenciju saobraćajne i komunalne policije, osim za vozila sa pravom prvenstva prolaza propisanih Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima.

– Dozvoljava se zatvaranje saobraćaja vozila iz sporednih ulica u Ulicu Prve brazde na celom potezu, fazno u intervalima do 15 minuta između dve trke, uz obezbeđenu asistenciju saobraćajne i komunalne policije, osim za vozila sa pravom prvenstva prolaza propisanih Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima.



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar