Vest: Radničke sportske ige u Lajkovcu

Radničke sportske ige u Lajkovcu

Radničke sportske ige u Lajkovcu

Upravni odbor Sportskog saveza opštine Lajkovac, koji se sastao u proširenom sastavu sa većinom članova skupštine, doneo je Odluku o organizovanju Radničkih sportskih igara, a u cilju pospešivanja na bavljenje rekreativnim sportom.

U tom cilju, na dan Srpske revolucije i Dan ustavnosti, koji se proslavljaju 15-og i 16-og februara u Hali sportova organizovaće se nadmetanje radnika sa područja opštine Lajkovac u tri sporta (mali fudbal 5 na 5, basket 3 na 3 i stoni tenis 1 na 1). Pojedinačne i kolektivne prijave, uz poštovanje ravnopravnosti polova, moguće je ostvariti kontaktiranjem sekretarijata Saveza na broj 064/28-91-094, kao i slanjem poruka na zvanični instagram profil Saveza (ssolajkovac). Propozicije takmičenja biće objavljene naknadno, nakon prijava svih zaineresovanih.

U nadi da će se već prve godine navedene igre omasoviti pozivamo sve radnike i radnice firmi, ustanova, preduzeća i organizacija sa područja Opštine da se prijave i uzmu učešće u nekoj od ponudjenih disciplina. Napominjemo da ne postoji kotezacija za učešće u takmičenju, kao i da su obezbedjeni pehari i druge nagrade za najuspešnije učesnike.



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar