Vest: RSI Lajkovac 2023

RSI Lajkovac 2023

RSI Lajkovac 2023

Radničke sporstke igre Lajkovac 2023 može se reći da su opravdale očekivanja organizatora i učesnika. Učešće je uzelo preko 130 učesnika u basketu, stonom tenisu i futsalu.

Na turniru u futsalu bilo je deset ekipa: Iva Agrar, Škole, Tehnički, Eskapar, TENT, Distribicija, Sudije, Policija, Opština, Elmomt. Prvo mesto zauzela ekipa "TENT" , drugo mesto ekipa "Tehnički", treće ekipa " Elmont" . Najbolji igrač turnira Miloš Rakić i najbolji golman Tomić Željko su iz ekipe TENT. Na turniru u ekipi 'Škole" Danijela Bogdanović je odigrala dobre utakmice i postizala pogotke . Sudije iz OFS su sudile utakmice. Pored iskisnih sudija priliku je dobio i podmladak sudijske organizacije među kojima je bila i Đorđević Jovana. 

RSI Lajkovac 2023-0

Basket " tri na tri" učešće uzelo šest ekipa : Tamnava 1, SLT, Opština, Tamnava 2, Elmont, Resiluks adriatic ( Borverk). Prvo mesto Tamnava2, drugo SLT, treće Opština.  

Na turniru u stonom tenisu učešće uzelo 16 igrača. Prvo mesto Nenad Marković EPS, drugo mesto Dragiša Savković SLT, treće mesto Mitrović Ivan MUP. U ovom takmičenju učešće uzela i Savković Jasmina radnik Elmonta. 

RSI Lajkovac 2023-1

Učesnike turnira je podržala mnogobrojna publika oba dana. Organizator radničkih sportskih igara Lajkovac 2023 je Sportski savez opštine Lajkovac uz pomoć opštine Lajkovac, ustanove za sport, sudijske organizacije. Velika zahvalnost svima sa željom i nadom da ove igre postanu tradicija sa još većim brojem učesnika i publike. SSO Lajkovac u novom sazivu imao je dobar početak i u narednom periodu očekuju se nove manifestacije. Sva najnovija dešavanja u SSO Lajkovac možete pratiti putem instagrama  a uskoro se očekuje i zvaničan sajt.



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar