Vest: Saslušani otac i sin iz Lazarevca: Nakon saslušanja u pritvor

Saslušani otac i sin iz Lazarevca: Nakon saslušanja u pritvor

Saslušani otac i sin iz Lazarevca: Nakon saslušanja u pritvor

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas su saslušani otac i sin Zoran R. i Nikola R. zbog sumnje da su 12. novembra pokušali da ubiju B.M. (42). Osumnjičeni su se na optužbe za ubistvo u pokušaju, na saslušanju, branili ćutanjem.

Nakon saslušanja tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predložilo da im se odredi pritvor da ne bi uticali na svedoke i da ne bi ponovili krivično delo.

Prema naredbi o sprovođenju istrage, 12. novembra oko 17.05 časova na parkingu u Lazarevcu, najpre se Zoran R. verbalno sukobio sa žrtvom, a potom se umešao njegov sin Nikola R. i nekoliko puta ga udario pesnicom u glavu. Žrtva je palao na asfalt, a Zoran R. ga je šrafcigerom ubo u levu stranu stomaka, a Nikola R. je posekao po vratu.

Osumnjičeni su potom otišli, dok je žrtva ušla u svoj "land rover" kako bi se odvezao do Doma zdravlja u Lazarevcu. Ali, ubrzo se zaustavio, izašao iz vozila i pao na ulicu, odakle je vozilom hitne pomoći prevežen na Urgentni centar, gde su mu konstatovane teške povrede.



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar