Vest: Spartak cilja povratak u elitu

Spartak cilja povratak u elitu

Spartak cilja povratak u elitu

Klub iz Ljiga koji ove godine obeležava 70 godina od osnivanja igraće naredne sezone u Prvoj ligi, a ambicije su vrlo jasne – prvo mesto i plasman u društvo superligaša. Spartak je uspeo, pre svega finansijski, da „preživi" jednu od najtežih sezona od osnivanja, ali je cena bila selidba u niži rang.

„Verujem da nam je Prva liga samo usputna stanica i da ćemo negde u martu sledeće godine slaviti povratak u društvo najboljih, kaže novi-stari kapiten Ognjen Duduj. U odnosu na prethodnu sezonu ekipa je znatno izmenjena, bilo je dosta odlazaka, ali i dolazaka. Po meni, igrači koji su došli predstavljaju adekvatna i kvalitetna pojačanja. Iza nas su dve nedelje bazičnog dela priprema, radi se naporno, ali momci bez većih problema sprovode u delo zamisli trenera Nenada Kovačevića", ističe Duduj.

Prvi jasniji uvid u rezultate dosadašnjeg dela priprema trener Kovačević imaće narednog vikenda kada je na rasporedu utakmica Kupa sa jednom od ekipa iz nižih rangova takmičenja. Početak prvenstva predviđen je za sredinu oktobra.Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar