Vest: Spartak i Ribnica igraju za Saru

Spartak i Ribnica igraju za Saru

Spartak i Ribnica igraju za Saru

Odbojkaši dva kluba odigraće 14. septembra humanutarnu utakmicu sa koje će sav prihod od prodatih ulaznica ići za lečenje četrnaestogodišnje Sare Matić. Predsednik i trener ljiškog kluba Nenad Kepa Kovačević ističe da će datalji vezani za organizaciju meča biti precizirani narednih dana.

„Ono što sada znamo je da je cena jedne karte 500 dinara i da će na ulazu biti donatorska kutija u koju će posetioci moći da ostave novac“, kaže Kovačević.

Karte će biti numerisane, pa će između setova biti organizovano izvlačenje nagrade za jednog ili više gledalaca čiji brojevi karata budu izvučeni.

„Klub će putem društvenih mreža obavestiti javnost o mogućnosti kupovine karata za one koji neće doći na utakmicu, a žele da učestvuju u akciji. Želim da se zahvalim našim prijateljima iz kraljevačkog kluba koji su sa zadovoljstvom prihvatili poziv za odigravanje humanitarne utakmice“, ističe Nenad Kovačević.

U pripremi su i drugi događaji i akcije na kojima će biti prikupljan novac za lečenje mlade odbojkašice Sare Matić kojoj je, posle nešto više od dve godine od uspešnog lečenja, ponovo dijagnostikovana akutna lifoblasna leukemija.



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar