Vest: Stop shop donacija Crvenom krstu Lazarevac

Stop shop donacija Crvenom krstu Lazarevac

Stop shop donacija Crvenom krstu Lazarevac

Nastavljajući svoje napore da pomaže zajednicama u borbi protiv pandemije virusa Kovid-19, IMMOFINANZ-ov ritejl park „Stop šop“ uručio je donaciju u ukupnoj vrednosti od preko 5.000 evra humanitarnim organizacijama, obrazovnim ustanovama i centrima za socijalni rad u deset opština u Srbiji.

Po 250 paketa koji sadrže zaštitnu opremu i dezinfekciona sredstva poslato je gradovima i opštinama u kojima IMMOFINANZ, vodeći investitor u oblasti komercijalnih nekretnina u Centralnoj i Istočnoj Evropi, trenutno posluje sa svojim ritejl parkovima „Stop šop“.

Zaštitne maske za lice, rukavice od lateksa, maramice i dezinfekciona sredstva podeljene su kancelariji Caritas u Valjevu i ograncima Crvenog krsta u Subotici, Vršcu, Čačku, Lazarevcu i Smederevu. Donaciju su primili i Predškolska ustanova „Stonogica“ u Sremskoj Mitrovici, Osnovna škola „Rade Drainac“ u Borči, kao i Centri za socijalni rad u Požarevcu i Nišu.

Teška vremena tokom pandemije učinile su da IMMOFINANZ u još većem obimu podrži društveno odgovorne inicijative. Tokom prošle godine, kompanija je, takođe, pomogla onima koji su bili na prvoj liniji borbe protiv korona virusa, donirajući humanitarne pakete raznim organizacijama u gradovima širom Srbije.

„Stop šop“ ritejl parkovi ostaju bezbedno mesto za kupovinu tokom pandemije, jer posetioci mogu da uđu u prodavnice direktno sa parkinga držeći neophodnu distancu tokom kupovine. „Stop šop“-ovi su takođe zadovoljili potrebu za pristupačnijim proizvodima u vremenima krize, pružajući širok asortiman proizvoda sa povoljnim cenama u odnosu na kvalitet za porodice kojima je to važno. Kao rezultat toga, učestalost posećenosti ovih ritejl parkova u Srbiji ubrzo se vratila na nivo pre krize.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici 

Izvor: Prave novine



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar