Vest: Tandem Tadić-Vujković stigao na Ub

Tandem Tadić-Vujković stigao na Ub

Tandem Tadić-Vujković stigao na Ub

Marijana Boričić, selektor mlađih seniorki Srbije, mediteranske selekcije i trener Uba, konačno je na kratkom odmoru. Preko Orana i bronze, i italijanske Čerinjole, na kome su plave uzele srebro, strateg Boričić će već od ponedeljka, 1. avgusta u klupsku odoru.

Ubljanke pale motore za novu sezonu, od ponedeljka kreće prepoznatljiv štimung vicešampionki. Prenosi Boričićka novine, šta je u planu da se uradi, kako će teći pripreme:

- Bili smo u pregovorima za angažovanje Ane Mihajlović, ali još nije realizovano. Ostalo je gotovo isto, uz to da su u klub došle dve igračice  na poziciji libera, Aleksandra Tadić i Jelena Vujković – kao iz topa će Boričićka.

Program je već napravljen, vicešampionke države će početi u gradu na Tamnavi.

- Radićemo prvi deo na Ubu. Bilo je planirano da već 7. avgusta pođemo u našu staru bazu na Kopaonik, ali zbog boravka i muške i ženske seniorske selekcije, morali smo da napravimo male promene. Pomerili smo odlazak za 14. avgust, hotel Gorski i naša stara baza za treninge na srpskoj planini. Posle deset dana bazičnih priprema, vraćamo se na Ub, kreće polako i ritam utakmica, učešće na turnirima pred sezonu. Ako govorimo o međunarodnim, dobili smo poziv od Vladimira Vasovića i njegovog novog kluba Tirasa. Međutim, s obzirom da je to nedelja kada igramo Superkup, morali smo da otkažemo – potanko će Marijana Boričić.

Izvor: Žurnal.rs



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar