Vest: Trenutak za istoriju: Jedinstvo se plasiralo u elitni rang!

Trenutak za istoriju: Jedinstvo se plasiralo u elitni rang!

Trenutak za istoriju: Jedinstvo se plasiralo u elitni rang!

Karikari pogodio plasman u Mozzart Bet Superligu

Dalo je Jedistvo sa Uba srpskom i svetskom fudbalu velika imena, prohodali su Dragan Džajić, Dušan Savić, Nemanja Matić i mnogi drugi sa loptom na terenima u mestašcetu, koje se nalazi u Kolubarskom okrugu, ali nikada klub koji je iznedrio takve asove nije igrao u elitnom rangu domaćeg fudbala. E, došao je dan i da se to promeni.

Trenutak za istoriju dogodio se u Sremskoj Mitrovici, tu je Jedinstvo izborilo direktnu promociju u Mozzart bet Superligu! Ub slavi Kvakua Karikarija, pogodio je plasman u društvo najboljih, matirao je Radnički u vojvođanskoj ravnici i svima u gradiću od oko 10.000 stanovnika doneo veliku radost.

Kolo pre kraja sve je gotovo, slaviće se na Ubu dugo, dugo… Do sitnih sati. Jedinstvo se pridružilo OFK Beogradu, ide direktno u Mozzart Bet Superligu, a za takav podvig među najzaslužnijima – ako ne i glavni – je momak iz Gane, kome je ovog proleća više puta skandirao ceo stadion. Opet se prolama: Kari, Kari, Kari!

Ponovo je bio čovek odluke afrički napadač koji je leta 2022. godine stigao na Ub. Eksplodirao je ove sezone i u Mozzart Bet Superligu bi mogao da uđe kao prvi srelac Prve lige. Jer, u poslednjem kolu imaće priliku da prestigne Dejana Georgijevića iz OFK Beograda.

Izvor: Mozzartsport



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar