Vest: Ulajkuj se u školu plivanja

Ulajkuj se u školu plivanja

Ulajkuj se u školu plivanja

Za mališane uzrasta od 5 do 9 godina Plivački klub "Lajk" uputio je poziv da krenu na osnovnu plivačku obuku. Posle letnje pauze, zatvoreni bazen u Lajkovcu na raspolaganju je i deci iz Ljiga zainteresovanoj za jedan od najlepših i najzdravijih sportova.

Dosadašnja praksa organizovanih odlazaka na treninge iz Ljiga u Lajkovac pokazala se vrlo uspešnim. Pored većeg broja dece koja su naučila da plivaju, jedan broj se upustio i u takmičarske vode. "Ljig info" pisao je o Anastasiji Karganović i Dunji Jablanović iz Ljiga koje su, kao članice ovog kluba, postigle izvanredne rezultate u svojim takmičarskim kategorijama i osvojile nemali broj medalja i trofeja na domaćim i međunarodnim takmičenjima.

Crvena zvezda je sklopila saradnju sa Lajkovčanima koji imaju izvanredne uslove za kvalitetan rad. Deci iz Ljiga, Lajkovca i okolnih mesta pružila se tako mogućnost da na raspolaganju imaju trenere i pedagoge beogradskog velikana koji sa svojim učenicima u kontinuitetu postižu vrhunske rezultate.

Trenenzi obuke neplivača i škole plivanja održavaju se ponedeljkom, sredom i petkom, dok takmičari imaju treninge svakim danom, izuzev nedelje.

"Lajk" će, kao i do sada novoupisanim članovima obezbediti besplatnu obuku prvih mesec dana. Upis za novu sezonu je i dalje otvoren.



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar