Vest: Važna pobeda u Pančevu

Važna pobeda u Pančevu

Važna pobeda u Pančevu

Košarkaši Tamiša poraženi su sinoć od lazarevačke Kolubare LA 2003 73:87. Tim Bojana Jovičića dobro je otvorio utakmicu. U prvoj deonici Pančevci su odmah pokazali agresivnom odbranom da im je utakmica važna u borbi za opstanak. Odbrana je donela i rezultat, Smiljanić je pogodio otvorene šuteve i Tamiš je došao do prednosti. U drugoj deonici, goste je u napadu pokrenuo jedan od najboljih strelaca KLS Nikola Simić, koji je pogodio dva teška šuta za dva poena iz driblinga, što je Kolubaru održalo u prvom poluvremenu.

U drugom poluvremenu, Tamiš je zaigrao još agresivniju odbranu u kojoj je prednjačio Branislav Terzić. Smiljanić je bio ponovo na svom nivou i kažnjavao svaku grešku u odbrani Lazarevčana. U poslednjoj deonici, trener gostiju izveo je na teren svoju najiskusniju petorku. Novo pojačanje gostiju Sead Hadžifejzović pokazao je svoj kvalitet na obe strane terena. U odbrani je dominirao pogotovo u defanzivnom skoku, dok je u napadu razigrao Francuza Monsoa, koji je napravio dva fantastična zakucavanja.

Važna pobeda u Pančevu-0

Tamiš nije uspeo da u napadu odgovori, delovalo je da organizacije u napadu nije bilo, što je olakšalo gostima posao u odbrani. Gosti su zahvaljujući dobroj odbrani došli do potrebne sigurnosti u završnici utakmice. Nikola Simić je vezao tri trojke i rešio pitanje pobednika. Na kraju, Tamiš – Kolubara LA 2003 73:87.

Ovo je drugi vezani trijumf ekipe iz Lazarevca koja u sledećem 14. kolu dočekuje ekipu Zdravlja iz Leskovca. Utakmica će biti odigrana u nedelju 12. decembra sa početkom od 19 časova u Sportsko-rekreativnom centru u Lazarevcu. Kolubara 2003 trenutno zauzima 13. mesto sa 18 bodova.

Pratite nas na našoj Facebook Instagram stranici !



Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar