Vest: Vreme je za 19. SPREG

Vreme je za 19. SPREG

Vreme je za 19. SPREG

Sajam privrede Zapadne Srbije "SPREG" biće održan od 4. do 6. aprila u Omni centru u Valjevu. Manifestacija se održava 19. put, a ove godine pod sloganom "Ovde stvaramo vrednosti" okupiće 162 izlagača iz Srbije.

"Na oko 4.000 kvadrata izložbenog prostora, u dve hale i na otvorenom, nastupiće izlagači iz više od 60 gradova i mesta Srbije. I ove godine, firme koje se bave proizvodnjom činiće više od 55 odsto ukupnog broja izlagača, dok ostatak pripada sektoru trgovine, usluga", navode organizatori iz Regionalne asocijacije malih i srednjih preduzeća Zapadne Srbije.

Otvoreni izložbeni prostor posvećen je poljoprivredi. Biće izložen rekordan broj novih traktora, mehanizacije i priključnih mašina, oprema za navodnjavanje, rasadnici.

"U hali 1 nastupaju izlagači najrazličitijih delatnosti, dok je poseban segment sajma posvećen unapređenju energetske efikasnosti privrednih objekata i domaćinstava. Hala 2 okupiće izlagače iz prehrambenog sektora." 

Tokom sva tri dana sajma biće organizovane brojne degustacije, radionice, promocije proizvoda i susreti privrednika. U okviru propratnog programa sajma, u petak (5.4.) biće održan prolećni Sajam zapošljavanja u organizaciji valjevske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje. Sajam će u četvrtak i petak (4.4. i 5.4.) biti ovoren od 10 do 19 sati, a u subotu (6.4.) od 10 do 15 sati. Ulaz je besplatan.

Izvršni organizator sajma je valjevska agencija "Gatti", a pokrovitelj je Grad Valjevo.Podeli:

Povezane vesti

Ostavite komentar